Eldon Blodtypetest 2511

Varenummer 214196 Kategorier ,

Eldon Blodtypetest 2511

DKK 115,00

Produktbeskrivelse:

1 stk.

Eldon blodtypetest er en dansk opfindelse som har eksisteret siden 1959. Det kan være en god ide at kende sin blodtype, hvis man skulle komme ud for en ulykke, eller hvis man bare vil tilpasse sin kost efter blodtypen.

Eldon Blodtypetest er med til at bestemme blodtypen ud fra de antigener, der er på overfladen af de røde blodceller, eller hvis der er antistof til stede i blodprøven.

Bemærkninger

  • Bør ikke bruges Bør ikke bruges af personer med hæmofili eller personer, som tager blodfortyndende medicin (anti.koagulanter)
  • Et lille antal personer har svage D antigener på blodcellerne og agglutinationer kan måske ikke ses. Kun specialiserede laboratorier kan påvise sådanne svage D antigener med sikkerhed.
  • Der kan i sjældne tilfælde opstå uspcifikke agglutinationer ved tilstedeværelse af visse proteiner. Hvis dette er tilfældet, er agglutinationen også synlig i kontrolfeltet, hvilket betyder en ugyldig resultat og der bør foretages en ny test. Måske kan din blodtype kan bestemmes i et særligt laboratorium.
  • Opbevares uden for børns rækkevidde.
  • Når resultatet er kendt, læg alle brugte ting tilbage i den originale æske og bortskaf æsken med almindeligt husholdningsaffald.

Dosis og anvendelse

1. Skær konvolutten op. Skriv dit navn og andre relevante data på ELDON 2511 kortet.

2. Fyld et glas med vand. Sug lidt vand op i pipetten og dryp 1 dråbe vand på hver af de farvede reagenspletter på ELDON 2511 kortet.

3. Inden du stikker hul i fingeren, skal du vaske dine hænder med sæbe og varmt vand. Tør dem omhyggeligt med et rent håndklæde. Sæt dig ned og slap af i 5 minutter, mens du masserer dine fingre, så de er varme. Dine findre må ikke føles kolde. Hvis huden på din finger er hård og tyk, kan det være vanskeligt at trænge igennem. Vælg et sted med blød hud. Tag lancetten og drej den farvede tap og træk den ud. Brug rense servietten til at desinficere den fingerspids, du vil punktere. Lad fingeren lufttørre.

4. Læg den hånd, du vil tage blodprøven fra, fladt på et bord med håndfladen opad. Brug lancetten på din lang-eller ringfinger. Prik hul på den side af fingerspidsen, der vender mod lillefingeren. Anbring lancetten med åbningen mod siden af fingerspidsen. Tryk lancetten ind mod fingeren. Først er den let at trykke ind, senere møder du større modstand. Fortsæt med at trykke til du hører et “klik”. Du kan nu mærke, at lancetten stikker hul på huden. Efter klikket kan du fjerne lancetten.

5. Lad din arm hænge nedad i ca. 10 sekunder for at stimulere blodtilførslen. Tryk blodet ud mod fingerspidsen. Gentag indtil du ser en dråbe blod med en diameter på 3-4 mm. Overfør blodet til en Eldon Stick, som holdes neden under fingeren. Tvær ikke blodet ud over huden. Anbring Eldon sticken på det første runde felt (se figur

6. Blodet skal berøre den tidligere påsatte vanddråbe. Bed eventuelt en ven om at massere din finger. Du kan nu bruge din frie hånd til at holde Eldon Sticken.

7. Rør i blodet i det første felt med Eldon Sticken. For at opløse reagenset skal du røre i ca. 10 sekunder. Fordel derefter blodet ud over hele feltet med en cirkulerende bevægelse. Sørg for at holde væsken inden for feltet. Gentag processen i de resteren-de felter med hver deres egen stick. Blodet må ikke størkne. Begynd derfor omrøringen senest to minutter efter at du afsatte blod på den første EldonStick.

Indeholder

  • 1 stk. Eldon Blodtypetest 2511
  • Brugsanvisning – også tilgængelig her

Klassificeret som

Produktet er CE-mærket medicinsk udstyr.

Stort sortiment af selvtest
Levering til døren eller nærboks
Vi tilbyder klik og hent
Ring os op på +(45) 86 42 29 00