Testdig Blodtryksmåler

Varenummer 220823 Kategorier ,

Testdig Blodtryksmåler

DKK 395,00

Produktbeskrivelse:

1 stk.

Testdig Blodtryksmåler LD-575 er klinisk valideret og godkendt med både BHS (British Hypertension Society) og ESH –mærket (European Society of Hypertension).

Instrumentet er nemt at bruge med én-knaps funktion og kan genkalde de sidste 90 målinger samt vise et gennemsnit af de sidste 3 målinger.

Derudover er der WHO-indikator, som kan fortælle om blodtrykket ligger inden for normalområdet, eller om der er tale om forhøjet blodtryk.

Bemærkning

 • Opbevares mellem -20 og 50 grader. Ved drift skal temperaturen være mellem 10 og 40 grader.
 • Det er vigtigt at beskytte instrumentet mod høj fugtighed, direkte sollys, rystelser, opløsningsmiddel, alkohol og benzin.
 • Manchetten er følsom og skal behandles varsomt. Du kan rense den med en fugtig klud.
 • Da hverken instrument eller batterier hører til almindelig husholdingsaffald, skal de afleveres på den lokale genbrugsstation.

Dosis og anvendelse

 1. Sid ved et bord, og lad din arm støtte på bordet, mens du foretager målingen.  Vær opmærksom på, at manchetten på overarmen sidder i nogenlunde samme niveau som hjertet, og at underarmen er naturligt udstrakt på bordet. Vær også opmærksom på ikke at sidde med krydsede ben.
 2. Tilslut  ”manchetstikket” til  manchetindgang. Tag 3-5 dybe vejrtrækninger og slap af inden målingen.
 3. Tryk på  ON/OFF knappen, og alle symboler bliver vist i 2 sek. Fig.1. Derefter vil der lyde to korte bip og ‘0’ vil fremkomme på skærmen. Pumpen begynder oppustningen, mens displayet viser trykket.
 4. Pumpen stopper med oppustningen, og trykket vil begynde at falde langsomt, mens patientens blodtryk og puls udregnes.
 5. Der lyder nu et langt bip, hvorefter den endelige måling vises. Luften i manchetten vil hurtigt forsvinde, og blodtryk og puls vises på displayet.

Indeholder

 • Blodtryksmåler
 • Manchet
 • Batterier
 • Brugsanvisning – også tilfængelig her: P575/1508/0

Klassificeret som

Produktet er CE-mærket medicinsk udstyr.

Stort sortiment af selvtest
Levering til døren eller nærboks
Vi tilbyder klik og hent
Ring os op på +(45) 86 42 29 00